Vergelijk & vind vakmannen!

Over WelkeSchilder.nl

Op WelkeSchilder.nl kunt u op een snelle en handige manier een schilder bij u in de buurt zoeken. In slechts drie eenvoudige stappen komt u uit bij de schildersbedrijven die aan uw voorkeuren voldoen!

Stap 1: Allereerst vult u uw postcode of woonplaats in, waarna u de schilders te zien krijgt die werkzaam zijn in uw regio.

Stap 2: Vervolgens kunt u de schildersbedrijven filteren op de gewenste werkzaamheden, aangeboden service en keurmerken.

Stap 3: Van de overgebleven schildersbedrijven kunt u een uitgebreide presentatie bekijken, waaronder een bedrijfsomschrijving en beoordelingen van andere klanten.

Na het doorlopen van deze drie stappen blijven de schildersbedrijven over die het beste bij u passen. Neem contact op met de schilders waarvan de bedrijfspresentatie u aanspreekt en vraag direct een offerte aan. 

Welke schilders staan er op WelkeSchilder.nl?
In principe kan elke schilder zich aanmelden voor een vermelding op de website. De enige voorwaarde die wij hanteren is dat de schilder ingeschreven moet zijn bij de Kamer van Koophandel.

Wie is WelkeSchilder.nl?
WelkeSchilder.nl is een concept van Kopal B.V. Wij zijn al sinds 1999 uitgever van vele verschillende internetconcepten.

Waar kan ik met mijn vragen, tips of opmerkingen terecht?
Wij hechten veel waarde aan uw mening en horen dan ook graag wat u van WelkeSchilder.nl vindt. Heeft u een vraag, tip of opmerking? Laat het ons dan weten via het contactformulier.