Vergelijk & vind vakmannen!


« Terug naar resultaten

Trio Schilders

De beste keuze voor het mooiste werk!

Kwaliteit, duurzaamheid en service zijn de 3 punten welke Trio Schilders hoog in het Vaandel heeft staan. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten welke hun naam reeds lang gevestigd hebben. Door onze jarenlange ervaring in de afwerking sector kunnen wij zonder schroom zeggen dat u niet snel een bedrijf zult vinden welke voldoet aan onze standaard! Ons schilderwerk is altijd strak en netjes verzorgd, zonder morsen en zonder vuil achter te laten! Mede dankzij onze klantenkring hebben wij ons product kunnen perfectioneren zodat alle zorg door ons uit uw handen worden genomen.

Ook is de planmatige aanpak van Trio Schilders er een die zich kan beroepen op jarenlange ervaring! Zo kunnen wij u van kleuradvies tot verfsysteem informeren. Wij beschikken over specialisten in houtrot bestrijding of vervanging van aangetaste delen. Voor het betere stukadoor werk beschikken wij over ervaren stukadoors welke uw woning volledig naar uw wens kunnen maken. Heeft u de wens uw woning een gehele make-over te geven dan bent u hier aan het juiste adres! Met uitgekiende kleuren en legio mogelijkheden voor wandafwerking en verftechnieken bent u verzekerd van de juiste vertaling van uw wensen. Maar ook als uw woning aan een frisse verflaag toe is zijn wij de juiste mensen voor het juiste werk. Binnen het bestaande bedrijfsaanbod zijn wij wellicht uw beste keuze!

Ook is de planmatige aanpak van Trio Schilders er een die zich kan beroepen op jarenlange ervaring! Zo kunnen wij u van kleuradvies tot verfsysteem informeren. Wij beschikken over specialisten in houtrot bestrijding of vervanging van aangetaste delen. Voor het betere stukadoor werk beschikken wij over ervaren stukadoors welke uw woning volledig naar uw wens kunnen maken. Heeft u de wens uw woning een gehele make-over te geven dan bent u hier aan het juiste adres! Met uitgekiende kleuren en legio mogelijkheden voor wandafwerking en verftechnieken bent u verzekerd van de juiste vertaling van uw wensen. Maar ook als uw woning aan een frisse verflaag toe is zijn wij de juiste mensen voor het juiste werk. Binnen het bestaande bedrijfsaanbod zijn wij wellicht uw beste keuze!Sinds het jaar 2000 werken wij (met gebundelde krachten) door geheel Nederland maar incidenteel ook daarbuiten. Dit naar volledige tevredenheid van al onze klanten. Natuurlijk bezitten we over veel langere werkervaring! Door middel van bijscholing en vakgerichte cursussen zorgen we dat wij over de meest actuele kennis beschikken.

Trio Schilders
Graag tot uw dienst!

Werkzaamheden
+ Schilderwerk binnen
+ Schilderwerk buiten
+ Behangen
+ Latex spuiten
+ Restauratie

Service
+ Kleuradvies

Helmgrasveld 6
1313 AS Almere

Toon het telefoonnummer
Bezoek de website
Stuur een e-mail

Bedrijfsvorm: Eenmanszaak

Ervaringen

Heeft u ervaring met Trio Schilders? Laat ons dat dan weten!

Schrijf beoordeling