Vergelijk & vind vakmannen!


« Terug naar resultaten

Zaal Schilderwerk

Samen met mijn zoon Jeroen en neef Remont vorm ik de kern van Zaal Schilderwerk te Zoetermeer / Den Haag. Ons familiebedrijf koppelt traditie en vakbekwaamheid aan moderne schilderstechnieken en hoogwaardige verfsoorten.

Het mooie van ons ambachtelijke werk is dat het direct resultaat oplevert. Uw huis verfraait en is optimaal onderhouden waardoor het in waarde stijgt. Als dat geen woongenot oplevert!

Uiteraard behoort een degelijke voorbereiding ook tot het werk van de vakschilder. Denk bijvoorbeeld aan het bestrijden van houtrot, het repareren van beschadigde delen van kozijnen, het voorbewerken van het hout en het geven van een uitgebalanceerd kleuradvies.
En dan is er nog een belangrijk begrip: zekerheid.

Wij zijn er trots op dat we het kwaliteitskeurmerk 'Betere Schilder' mogen voeren. Dat keurmerk wordt alleen toegekend aan gediplomeerde vakschilders die een constante hoge kwaliteit leveren en hun klanten volledige zekerheid en garantie bieden. Om de Consumentenbond te citeren: 'Kies voor zekerheid, kies voor een erkend Betere Schilder!'

Werkzaamheden
+ Schilderwerk binnen
+ Schilderwerk buiten
+ Restauratie

Keurmerk
+ De Betere Schilder

Absrechtstraat 69
2729AW Zoetermeer

Toon het telefoonnummer
Bezoek de website
Stuur een e-mail

Bedrijfsvorm: Eenmanszaak

Ervaringen

Heeft u ervaring met Zaal Schilderwerk? Laat ons dat dan weten!

Schrijf beoordeling