Vergelijk & vind vakmannen!


« Terug naar resultaten

Henk Bakker Meesterschilders

Het vakmanschap van de Meester Schilder

Uw huis en de kwaliteit van de aangebrachte verf ervaar je na jaren van zon, regen en wind. Als het houtwerk van uw huis dan nog steeds glanst en blaakt van gezondheid, dan weet u dat u geholpen bent door huisschilders met meesterschap. Kwaliteit. Het gaat namelijk jaren mee als u het laat onderhouden door de meesterschilder. Henk Bakker Meesterschilders: De vakkundigste huisschilders van het Gooi, Bussum en omstreken.

Dus bent u op zoek naar de betrouwbare vakman voor uw huis of bedrijfspand in het Gooi en de provincie Utrecht. Wacht niet tot uw houtwerk zichtbaar is aangetast. Neem contact op met de vakkundige huisschilders van Henk Bakker Meesterschilders.
de huisschilder woor uw woning

Een mooi huis met een smaakvol interieur en exterieur. Goed onderhouden. Dat is waar elke huizen bezitter van droomt. Maar heeft u de tijd, het talent, de precisie en de zin om het uit te voeren. Waarschijnlijk niet. Voorkom schade aan uzelf en aan uw huis. Laat het achter in veilige handen en bel ons, de huisschilder met Meesterschap.

Werkzaamheden
+ Schilderwerk binnen
+ Schilderwerk buiten
+ Behangen
+ Restauratie

Service
+ Winterschilder
+ Onderhoudsplan
+ Kleuradvies

Keurmerk
+ De Betere Schilder

Loosdrechtse Bos 34
1213 ZA Hilversum

Toon het telefoonnummer
Bezoek de website
Stuur een e-mail

Bedrijfsvorm: Eenmanszaak

Ervaringen

Heeft u ervaring met Henk Bakker Meesterschilders? Laat ons dat dan weten!

Schrijf beoordeling