Vergelijk & vind vakmannen!


« Terug naar resultaten

Steven Jansen B.V. onderhoud en schilderwerk

Het beleid van Steven Jansen B.V. is gericht op: het leveren van schilderwerken, wandafwerking, meerjaren onderhoudsadvies, houtrotreparatie, totaalonderhoud gegarandeerd woning en gebouwonderhoud zoals overeengekomen met de klant alsmede het hierbij voorkómen c.q. beperken van risico's ten aanzien van veiligheid, gezondheid en milieu.

De zorg voor kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu begint bij eenieder van onze organisatie. Dit beleid alsmede de doelstellingen dienen daarom bij alle medewerkers bekend te zijn. Iedereen is verantwoordelijk voor een veilige uitvoering van zijn taak, waarbij zorg voor het milieu, het belang van de klant en een hoge kwaliteit gewaarborgd blijven. De eindverantwoordelijkheid voor het beleid van Steven Jansen B.V. ligt bij de directie. Zij stelt zich verantwoordelijk voor het uitdragen, het doen begrijpen en het toepassen ervan.
De directie zal er op toezien dat een en ander volgens bovenstaande uitgangspunten geschiedt en zij ondersteunt dit door het beschikbaar stellen van alle benodigde middelen, het nemen van corrigerende maatregelen, het geven van voorlichting en de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.

Dit beleid zal jaarlijks worden bezien op juistheid en actualiteit. Jaarlijks zullen op basis van een beoordeling de, van het beleid afgeleide doelstellingen zonodig worden bijgesteld.

Werkzaamheden
+ Schilderwerk binnen
+ Schilderwerk buiten
+ Behangen
+ Restauratie

Service
+ Winterschilder

Keurmerk
+ AF-erkende schilder

Jachtlaan 283
7336 AA Apeldoorn

Toon het telefoonnummer
Bezoek de website
Stuur een e-mail

Bedrijfsvorm: Eenmanszaak

Ervaringen

Heeft u ervaring met Steven Jansen B.V. onderhoud en schilderwerk? Laat ons dat dan weten!

Schrijf beoordeling