Vergelijk & vind vakmannen!


« Terug naar resultaten

BK Schilderscombinatie

BK Schilderscombinatie in Wormerveer is een professioneel bedrijf dat zowel het onderhoud als de afwerking aan de binnen- en buitenkant van bedrijfpanden en woningen verzorgt. Door moderne technieken kunnen schilderwerkzaamheden aan buitengevels tegenwoordig het hele jaar door worden uitgevoerd.

Onze kracht zit in ons totaalaanbod. BK Schilderscombinatie levert schilderwerk en stoffering in de ruimste zin van het woord; van het schilderen van een wand tot het leggen van vloerbedekking en aanbrengen van behang en gordijnen. Daarnaast kunt u bij BK Schilderscombinatie terecht voor bouwkundige werkzaamheden zoals houtrotherstel. Bedrijven waar we voor werken zijn onder andere: aannemers, woningcorporaties, onderwijsinstellingen, Rijkswaterstaat, maar ook organisaties als het Leger des Heils. Ook voeren we veel werkzaamheden uit voor particulieren en Verenigingen van Eigenaren (VVE’s).

BK Schilderscombinatie is in 1980 opgericht door Piet van het Kaar en Meindert Bronger. Inmiddels is zoon Jeroen van het Kaar directeur, en werken er 26 medewerkers. Wij hebben onze AF-erkenning en zijn ISO 9001: 2000 en VCA**-gecertificeerd.

Werkzaamheden
+ Schilderwerk binnen
+ Schilderwerk buiten
+ Behangen
+ Restauratie

Service
+ Onderhoudsplan
+ Kleuradvies
+ Garantie

Keurmerk
+ AF-erkende schilder

Soldaatweg 18
1521 RL Wormerveer

Toon het telefoonnummer
Bezoek de website
Stuur een e-mail

Ervaringen

Heeft u ervaring met BK Schilderscombinatie? Laat ons dat dan weten!

Schrijf beoordeling